Difusió

 

Difusió general de l'avaluació

Ivàua té entre les seves finalitats promoure una percepció positiva de l’avaluació per part de polítics, directius, responsables i personal tècnic, representants d’interessos econòmics i socials i ciutadania en general, que ajudi a la incorporació progressiva de l’avaluació a les agendes públiques i del tercer sector social.

Amb aquest objectiu, l’Institut organitza periòdicament jornades i seminaris oberts al públic:

Jornada Avaluar per millorar: Conm fer que les avaluacions millorin la presa de decisions? (14 desembre 2018)

QUÈ FUNCIONA EN EDUCACIÓ? El com, el què i el per a què de l’avaluació de l’alumnat: evidències i propostes (14 de maig del 2018)

Càpsula al Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya: L'avaluació de polítiques públiques i Ivàlua (21 de març del 2018)

QUÈ FUNCIONA EN EDUCACIÓ? Quines beques motivarien els joves a estudiar i reduirien l’abandonament escolar prematur? (26 de setembre del 2017)

Jornada: L'avaluació de programes del Tercer Sector Social (26 de juny del 2017)

Jornada: Com incorporar l'evidència a la presa de decisions (16 de maig de 2017)

QUÈ FUNCIONA EN EDUCACIÓ? Habilitats socials, emocions i actituds d’aprenentatge: com treballar-les i com avaluar-les (17 de novembre de 2016)

QUÈ FUNCIONA EN EDUCACIÓ? Com aprofitar l’estiu per reduir les desigualtats educatives? Podem millorar els aprenentatges de l’alumnat amb més dificultats durant les vacances d’estiu? Quins elements d’un programa d’estiu ho afavoreixen? (25 de maig de 2016)

QUÈ FUNCIONA EN EDUCACIÓ? Agrupaments a l'aula i tutorització individual: serveixen per millorar els aprenentatges de l'alumnat? (25 de novembre de 2015)

Conferència-Debat i Seminari de treball: L’Efectivitat de les Polítiques Públiques destinades a millorar la competitivitat de la petita i mitjana empresa catalana (9 de juliol de 2015)

QUÈ FUNCIONA EN EDUCACIÓ? Els incentius econòmics al professorat, milloren els resultats educatius? (7 de juliol de 2015)

Cicle de Diàlegs Ivàlua-Palau Macaya: Política i Coneixement (Del 16 de febrer al 15 d'abril de 2015)

Jornada Internacional: L’efectivitat de les Polítiques Actives d’Ocupació a debat (9 de desembre de 2014)

Cicle de Diàlegs Ivàlua-Palau Macaya: Noves formes de filantropia i transformació social (Del 13 d'octubre al 10 de novembre de 2014)

Jornada: L'avaluació de polítiques en l'àmbit local: una assignatura pendent per a la innovació social? (3 de juliol de 2014)

Jornada Internacional: La intuïció no és suficient. Innovació basada en evidències: el paper de l'avaluació i dels experiments socials (26 de setembre de 2013)

Jornada Internacional: Els joves NINI: com evitar una generació perduda?"   (27 de juny de 2013)

Jornada: Avaluació de programes del tercer sector social  (3 de novembre de 2011)

Jornada: Com avaluar l’efectivitat de les polítiques educatives  (7 d’octubre de 2011)

Jornada: Avaluar per millorar: les polítiques públiques a examen (21 de novembre de 2008)

 Difusió pública d'informes d'avaluació d'Ivàlua 

Un dels objectius d’Ivàlua és assegurar la difusió pública de les avaluacions mitjançant continguts, canals i formats adaptats a diferents públics, i promoure el debat al voltant dels resultats assolits i de les conseqüències que se’n puguin derivar. 

Amb aquesta finalitat, els informes d’avaluació realitzats per Ivàluaes troben disponibles en aquest portal en formats adaptats a diferents públics: informes complerts, resums executius i notes breus. 

Ivàlua organitza també seminaris de presentació pública i debat de les avaluacions: 

 

louis vuitton borse louis vuitton outlet gucci sale mulberry outlet best diet pills for women hogan outlet